Εκπαίδευση


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

seminaria 01

Για τους περισσότερους ανθρώπους το να δεχτούν SHEN για πρώτη φορά είναι μια βαθειά εμπειρία. Το να προσφέρουν SHEN στους άλλους είναι μεγάλη χαρά.

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια γίνονται σε ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον, με τη φροντίδα και καθοδήγηση πιστοποιημένου εκπαιδευτή. Σε αυτά συμμετέχουν όσοι ενδιαφέρονται να εκπαιδευτούν ως θεραπευτές SHEN. Το κάθε σεμινάριο διαρκεί συνολικά οκτώ ημέρες και διαιρείται σε δύο ενότητες (Α και Β), που διεξάγονται σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η κάθε ενότητα διαρκεί τέσσερις ημέρες, από τις 9:00πμ έως τις 5: 00μμ. Τα σεμινάρια γίνονται στην Αθήνα ή και εκτός Αθηνών στη διάρκεια των διακοπών.  

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια είναι και βιωματικά. Δίνεται έμφαση τόσο στην εμπειρία όσο και στην εκμάθηση. Όλοι οι εκπαιδευόμενοι δέχονται SHEN, βιώνοντας έτσι μια μοναδική προσωπική εμπειρία αυτογνωσίας και ενδυνάμωσης, ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται στο να δίνουν SHEN ως θεραπευτές. Οι εκπαιδευόμενοι κατανοούν πλήρως και σε βάθος το πώς λειτουργούν τα συναισθήματα, αλλά και το γιατί μπορούν να μας επηρεάζουν τόσο αρνητικά, ώστε να αναστέλλουν τη φυσιολογική πορεία μας στη ζωή.

 ekpaideutika seminaria

Θερινό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 2013 Σκόπελος
Εκπαιδευτής Tony Bailey

Η τιμή συμμετοχής στο εκπαιδευτικό σεμινάριο είναι:
Α΄ μέρος, τέσσερις ημέρες: 350 ευρώ.
Β΄ μέρος, τέσσερις ημέρες: 350 ευρώ.
Ο κάθε συμμετέχων παίρνει ένα ειδικό ντοσιέ με τα σχετικά διαγράμματα και τις οδηγίες που αντιστοιχούν σε αυτά.

Η συμμετοχή σε δύο πλήρη, οκταήμερα εκπαιδευτικά σεμινάρια. αποτελεί προϋπόθεση για την εγγραφή στο κυρίως εκπαιδευτικό πρόγραμμα που οδηγεί στη χορήγηση του τίτλου του Πιστοποιημένου Θεραπευτή.

Η τιμή συμμετοχής στο δεύτερο, επαναληπτικό σεμινάριο είναι μειωμένη:
Α΄ μέρος, τέσσερις ημέρες: 200 ευρώ.
Β΄ μέρος, τέσσερις ημέρες: 200 ευρώ.
Σύνολο ωρών υποχρεωτικών σεμιναρίων: 128

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για συμμετοχή στα σεμινάρια:
Πόπη Παλημέρη
Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια και Θεραπεύτρια SHEN
Κιν.6944527236
Εmail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ekpaideutika seminaria3  ekpaideutika seminaria2 
Εκπαιδευτικό Σεμινάριο 2014 Αθήνα

Εκπαιδευτής Πόπη Παλημέρη Επόπτης Deirdre Leavy

 Πόπη Παλημέρη - Deirdre Leavy

Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια - Εκπαιδεύτρια - Επόπτης Ευρώπης

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΩΝ

Για την απόκτηση του τίτλου του Πιστοποιημένου Θεραπευτή απαιτείται η ολοκλήρωση του Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης που περιλαμβάνει:

shen 02• 200 ώρες πρακτικής άσκησης με την επίβλεψη πιστοποιημένου επόπτη, που ορίζεται από τη Διεθνή Ένωση Θεραπευτών SHEN (International SHEN Therapy Association). Υπό την ασφαλή καθοδήγηση του επόπτη, ο εκπαιδευόμενος αναλαμβάνει τους πρώτους του θεραπευόμενους και πληρώνεται από αυτούς.

• Συμμετοχή σε δύο εβδομαδιαία σεμινάρια Κλινικών Δεξιοτήτων.
Σύνολο ωρών: 112.

• Εντατική και σε βάθος προσωπική ενδυνάμωση με SHEN

Στη συνέχεια, οι εκπαιδευόμενοι υποβάλλουν αίτηση για απόκτηση του τίτλου του Πιστοποιημένου Θεραπευτή (CST) στον αρμόδιο φορέα, δηλαδή στη Διεθνή Ένωση Θεραπευτών SHEN (ISTA).

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης είναι η
ολοκλήρωση των δύο οκταήμερων εκπαιδευτικών σεμιναρίων για θεραπευτές. (Σε τέσσερα τετραήμερα. Σύνολο ωρών: 128)